"Att komma ut som bisexuell"

Rubriken står inom citattecken eftersom jag inte riktigt kom ut som bisexuell. Årets aprilskämt gjordes upp mellan mig och en klasskompis, vi skulle komma ut som ett par och skrev ut det på facebook! Hahaha, jag vet inte när jag kände mig så utstirrad i skolan senast!:D Men det var nog bara min känsla.
 
På facebook hördes flera förvånade kommentarer, min ena syster misstänkte det direkt för ett aprilskämt vilket jag nekade till. Då började gratulationerna komma! Både från släkt och vänner på facebook och från klasskompisarna. Och just detta gjorde mig så fantastiskt glad! Ingen negatvitet, bara positivt! I alla fall utåt, vad folk egentligen tycker och tänker kan de få hålla för sig själva. Men visst är det fantastiskt i dag att det som förut varit nästan detsamma som dödsdom och ännu i flera länder anses kriminellt, bemöts så positivt i dagens Sverige? Jag har inte fått känna på helt hur det är att vara bisexuell och jag tror inte jag kommer göra det någonsin, men det blev en väldigt bra första känsla! Så jag kanske skulle gå ut med det på riktigt?;)
 
Någon tjej intresserad?;) Snart 19-årig hästgalen tjej med konstig humor, stort bekräftelsebehov och lider av ångest och deprission?;) Har dessutom gått upp över 10 kilo de senaste 3 åren. (Jag får nog slipa på det där med kontaktannonser...;))